prev next

Wat doen wij

Bent u toe aan een nieuwe uitstraling van uw woning en/of pand? Wellicht kunnen wij u van dienst zijn!

Wij zijn er om uw wens geheel naar uw zin te maken, wij denken en helpen u mee met het vinden van geschikte oplossingen die bij uw situatie past. Wij hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding en is het persoonlijke contact tussen aannemer en klant erg efficiënt en belangrijk voor een goed resultaat. Bovendien hanteren wij een snelle bouwtijd waardoor u beperkte last zult hebben van het bouwproject. Bouwbedrijf Pouw doet van alles m.b.t. de bouw. Van kleine werkzaamheden tot aan complete renovaties en uitbreidingswerken van een woning en/of pand. Zo is er altijd wel iets wat we voor u kunnen doen en vinden wij een geschikte oplossing voor al uw problemen. Ook helpen wij u graag met het onderhoud wanneer dat gewenst is. Wij verplaatsen ons in u als klant en zorgen dat u vanaf het begin af aan een vast aanspreekpunt heeft. Wij denken oplossingsgericht om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

 

?>